Middagsmeny

Bestilling må skje seinast kl. 12 dagen før. 

Pris for dagens middag er kr. 179,-. 

Middag bacalao Kveik catering

 

 

Veke 27: 

 

Måndag 30. juni: Krema fiskesuppe m/brød 

 

Tysdag 1. juli:  Chili con carne 

 

Onsdag 2. juli: Laks m/agurksalat, rømme og kokt potet 

 

Torsdag 3. juli: Fylt svinekam, sennepssaus, kokt potet og grønsaker 

 

Fredag 4. juli: Fiskebollar i karrisaus, kokt potet og grønsaker. 

 

 

Veke 28: 

 

Mandag: Fylt panert fisk m/kokt potet og grønsaker 

 

Tysdag: Pytt i panne m/speilegg og brød 

 

Onsdag: Røykt torsk m/gulerotstuing, kokt potet , grønsaker 

 

Torsdag: Kjøttkaker i brun saus m/erterstuing, kokt potet, gulrot 

 

Fredag: Fiskekaker, grønsaker og kokt potet. 

 

 

Veke 29: 

 

Mandag: Fiskeboller i kvit saus, kokt potet og grønsaker 

 

Tysdag: Kjøttboller i fløtesaus ,potetmos, grønsaker 

 

Onsdag: Steikt laks, kokt potet, grønsaker 

 

Torsdag: Lapskaus m/flatbrød 

 

Fredag Fiskerullade, kokt potet og grønsaker. 

 

 

 

God sommar😊 

 

 

Med forbehald om endringar! 

Denne nettsiden er laget av Mediesmio og Vasser AS