Middagsmeny

Bestilling må skje seinast kl. 12 dagen før. 

Pris for dagens middag er kr. 179,-. 

Bilete visar eit kvit fat med sprøsteikt fiskerullade, grønsaker og saus.

Veke 46: 

Måndag 10. november: 

Fylt panert fisk m/steikt potet og salat
 

Tysdag 11. november:

Kjøttkaker m/ertestuing, kokt potet, brun saus og tyttebær
 

Onsdag 12. november: 

Fiskegryte 
 

Torsdag 13. november:

Innbakt kylling i bacon, salat og parmesanstekt potet
 

Fredag 14. november:

Fiskekaker m/grønsaker og kokt potet 

 

 

Bilete visar eit kvit fat med røykt torsk og gulrotpurre pyntet med dill.

Veke 47: 

Måndag 17. november: 

Seikaker m/steikt potet og grønsaker
 

Tysdag 18. november:  

Pytt i panne m/speilegg og brød
 

Onsdag 19. november: 

Steikt laks m/agurksalat og kokt potet
 

Torsdag 20. november: 

Korv m/potetstappe og salat
 

Fredag 21. november: 

Fiskegrateng m/råkostsalat og kokt potet

 

 

 

Betasuppe servert på ein kvit tallerken

Veke 48:  

Måndag 24. november: 

Torsk m/tomatiserte  grønsaker og kokt potet
 

Tysdag 25. november: 

Viltgryte m/potetmos 
 

Onsdag 26. november: 

Fiskepinner m/salat og steikt potet
 

Torsdag 27. november: 

Raspekaker m/tilbehøyr
 

Fredag 28. november: 

Marinert laks m/salat og kokt potet 

 

 

 

 

Med atterhald om endringar! 

Denne nettsiden er laget av Mediesmio og Vasser AS