Middagsmeny

Bestilling må skje seinast kl. 12 dagen før. 

Pris for dagens middag er kr. 179,-. 

Bilete visar eit kvit fat med sprøsteikt fiskerullade, grønsaker og saus.

Veke 49

Måndag 1. desember:     

Fiskebollar i karrisaus m/grønsaker og kokt potet
 

Tysdag 2. desember:         

Pølsegrateng m/grønsaker
 

Onsdag 3. desember:       

Østersmarinert laks m/grønsaker og potetmos
 

Torsdag 4. desember:      

Kjøttkaker, kålstuing, brun saus og kokt potet 
 

Fredag 5. desember:         

Panert fisk m/grønsaker og kokt potet

 

Bilete visar eit kvit fat med plukkfisk med strimla grønsaker, pyntet med persilledusk og purreløk.

Veke 50

Måndag 8. desember:     

Steikt sei, grønsaker og kokt potet
 

Tysdag 9. desember:        

Kjøtboller m/potetmos
 

Onsdag 10. desember:        

Plukkfisk m/bacon og purreløk
 

Torsdag 11. desember:       

Juletallerken m/tilbehøyr
 

Fredag 12. desember:          

Steikt laks m/steikt potet og salat

 

 

 

Bilete visar eit kvit fat med fiskerullade, grønsaker og saus.

Veke 51

Måndag 15. desember:  

Fiskepudding m/kvit saus, grønsaker og kokt potet
 

Tysdag 16. desember:    

Karbonader m/løk, grønsaker og kokt potet
 

Onsdag 17. desember:  

Torsk m/spinatsaus, grønsaker og kokt potet
 

Torsdag 18. desember:  

Pytt i panne m/speilegg
 

Fredag 19. desember:    

Fisk i form

 

 

Bilete visar eit kvit fat med røykt torsk og gulrotpurre pyntet med dill.

Veke 52

Måndag 22. desember: 

Røykt torsk m/gulrotstuing, kokt potet og baconfett
 

Tysdag 23. desember:  

Elgkarbonader m/grønsaker og kokt potet
 

Onsdag 24. desember: 

Stengt
 

Torsdag 25. desember: 

Stengt
 

Fredag 25. desember: 

Stengt

 

 

Betasuppe servert på ein kvit tallerken

Veke 1

Måndag 29. desember: 

Fiskekaker m/grønsaker, kokt potet og smelta smør
 

Tysdag 30. desember: 

Lapskaus m/flatbrød
 

Onsdag 31. desember: 

Stengt
 

Torsdag 1. januar: 

Stengt
 

Fredag 2. januar: 

Estragon marinert laks m/ grønsaker og kokt potet

 

 

Bilete visar kvit fat med pasta og tomatsaus m/kjøttdeig ,pyntet med tomater og persilledusk.

Veke 2:

Måndag 5. januar: 

Lettsalta torsk m/ eggesmør, grønsaker og kokt potet
 

Tysdag 6. januar:   

Pasta med kjøtsaus
 

Onsdag 7. januar: 

Fiskepudding m/kvit saus, grønsaker og kokt potet
 

Torsdag 8. januar:

Raspekaker m/tilbehøyr
 

Fredag 9. januar: 

Seikaker m/løk , steikt potet , grønsaker

 

 

 

Matretten chili con carne på eit kvitt fat med ris, rømme og ein persilledusk

Veke 3: 

Måndag 12. januar: 

Sei m/potetmos og salat
 

Tysdag 13. januar:  

Gryterett
 

Onsdag 14. januar: 

Marinert laks m/ steikt potet, grønsaker
 

Torsdag 15. januar: 

Fleskepannekaker m/kokt potet og gulrot
 

Fredag 16. januar: 

Fiskegryte m/brød

Med atterhald om endringar! 

Denne nettsiden er laget av Mediesmio og Vasser AS