Middagsmeny
Bestilling må skje seinast kl. 12 dagen før.
Pris for dagens middag er kr. 179,-.
Bestilling må skje seinast kl. 12 dagen før.
Pris for dagens middag er kr. 179,-.
Måndag 15. september:
Fiskegrateng m/råkostsalat
Tysdag 16. september:
Karbonader m/grønsaker og kokt potet
Onsdag 17. september:
Fylt panert fisk m/steikte poteter og salat
Torsdag 18. september:
Kyllingwok m/ris
Fredag 19. september:
Steikt sei m/smørsaus, grønsaker og kokt potet
Måndag 22. september:
Torskekaker m/løk, grønsaker, kokt potet og smelta smør
Tysdag 23. september:
Svinesnitzel m/erter og potetmos
Onsdag 24. september:
Marinert laks m/steikte poteter og salat
Torsdag 25. september:
Fårikål
Fredag 26. september:
Fiskeboller m/ karrisaus, grønsaker og kokt potet
Måndag 29. september:
Røykt torsk m/gulrotstuing og kokt potet
Tysdag 30. september:
Pasta Bolognese
Onsdag 1. oktober:
Seikaker m/løk, grønsaker og steikte poteter
Torsdag 2. oktober:
Raspekaker m/tilbehøyr
Fredag 3. oktober:
Plukkfisk m/ bacon
Måndag 6. oktober:
Fiskerullade m/smørsaus, grønsaker og kokt potet
Tysdag 7. oktober:
Hakkasteik m/kokt potet
Onsdag 8. oktober:
Laks m/potetmos og grønsaker
Torsdag 9. oktober:
Fleskepannekaker m/potet og gulrot
Fredag 10. oktober:
Fiskegryte
Måndag 13. oktober:
Lettsalta torsk m/bacon, grønsaker og kokt potet
Tysdag 14. oktober:
Lammebog m/rotmos og kvit saus
Onsdag 15. oktober:
Fiskepinner m/salat og steikte poteter
Torsdag 16. oktober:
Pytt i panne m/speilegg
Fredag 17. oktober:
Fiskekaker m/brun saus, grønsaker og kokt potet
Måndag 20. oktober:
Fylt panert fisk m/potetmos
Tysdag 21. oktober:
Kyllinglår m/fløytegratinert potet og salat
Onsdag 22. oktober:
Fiskegrateng m/grønsaker kokt potet og smelta smør
Torsdag 23. oktober:
Lapskaus m/flatbrød
Fredag 24. oktober:
Torsk m/smørsaus og steikte poteter.