Middagsmeny

Bestilling må skje seinast kl. 12 dagen før. 

Pris for dagens middag er kr. 179,-. 

 

 

Cateringen er stengt 29. mai og 9 juni! ‼️

Middag Laks Kveik catering

Veke 19:  

 

Måndag 5.mai: Torskekaker med grønsaker saker og kokt potet 

 

Tysdag 6. mai: Fleskepannekaker med gulrot og kokt potet 

 

Onsdag 7. mai: Fiskegrateng m/råkostsalat og kokt potet

 

Torsdag 8. mai: Kjøttboller i fløytesaus, potetmos og grønsaker 

 

Fredag 9. mai: Laks m/rømme, agurksalat og kokt potet. 

 

Deilig kjøttgryte med kjøtt og grønsaker

Veke 20:

 

Måndag 12. mai: Plukkfisk m/bacon og grønsaker  

 

Tysdag 13. mai: Kjøttkaker m/erterstuing og kokt potet  

 

Onsdag 14. mai: Steikt lyr m/løk, grønsaker og steikte poteter 

 

Torsdag 15. mai: Gryterett m/ris og salat 

 

Fredag 16. mai: Torsk m/eggesmør, potetmos og grønsaker. 

 

Middag Laks Kveik catering

Veke 21: 

 

Måndag 19. mai: Sprøsteikt fiskerullade, kokt potet og salat 

 

Tysdag 20. mai: Marinert kylling m/potetmos og grønsaker 

 

Onsdag 21. mai: Spekesild m/kålstuing og kokt potet 

 

Torsdag 22. mai: Raspekaker m/tilbehør 

 

Fredag 23.mai: Laks med steikt potet og salat. 

 

Middag Kveik

Veke 22: 

 

Måndag 26. mai: Fiskekaker, grønsaker og kokte poteter

 

Tysdag 27. mai: Kyllingfrikassé med kokt potet 

 

Onsdag 28. mai: Oystermarinert laks m/potetmos og salat 

 

Torsdag 29. mai: STENGT 

 

Fredag 30. mai: Fiskepudding m/kvit saus, kokt potet og grønsaker. 

 

 

Middag Kjøttgryte Kveik catering

Veke 23: 

 

Måndag 2. juni: Torsk m/tomatiserte grønsaker og steikt potet 

 

Tysdag 3. juni: Karbonader m/løk, grønsaker og kokt potet 

 

Onsdag 4. juni: Estragonmarinert laks m/kokt potet og salat 

 

Torsdag 5. juni: Pølsegryte m/potetmos 

 

Fredag 6. juni: Torskekaker, kokt potet, coleslaw og remulade. 

 

Middag i svarte bakker - kjøtt, gulrøtter og poteter

Veke 24: 

 

Måndag 9. juni: STENGT 

 

Tysdag 10. juni: Pytt i panne med speilegg og brød 

 

Onsdag 11. juni: Fisk i form m/kokt potet og grønsaker 

 

Torsdag 12. juni: Raspekaker m/tilbehør 

 

Fredag 13. juni: Fiskegryte. 

 

 

Middag bacalao Kveik catering

Veke 25: 

 

Måndag 16. juni:  Fiskerulade m/smørsaus, kokt potet, grønsaker 

 

Tysdag 17. juni: Flesk i duppe, kokt potet og grønsaker 

 

Onsdag 18. juni: Steikt sei m/løk, grønsaker og steikt potet 

 

Torsdag 19. juni: Lasagne med salat og brød 

 

Fredag 20. juni: Fiskepinnar, steikt potet og erterpuré. 

 

 

Veke 26: 

 

Måndag 23. juni: Fylt rødspette, salat og steikte poteter 

 

Tysdag 24. juni: Vossa korv m/potetstappe og grønsaker 

 

Onsdag 25. juni:  Prinsefisk, grønsaker og kokt potet 

 

Torsdag 26. juni: Røkte svinekoteletter m/potetsalat og grønn salat 

 

Fredag 27. juni: Fiskewok m/ris. 

 

 

Veke 27: 

 

Måndag 30. juni: Krema fiskesuppe m/brød 

 

Tysdag 1. juli:  Chili con carne 

 

Onsdag 2. juli: Laks m/agurksalat, rømme og kokt potet 

 

Torsdag 3. juli: Fylt svinekam, sennepssaus, kokt potet og grønsaker 

 

Fredag 4. juli: Fiskebollar i karrisaus, kokt potet og grønsaker. 

 

 

Med forbehald om endringar! 

Denne nettsiden er laget av Mediesmio og Vasser AS